Bodø Glimt Førr Evig : Gunvald Johansen / Bodø/Glimt : Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Et levende idrettslag er viktig for levende . Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.

Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt
Glimt-akademiet FFO / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Og vi ælska det vi ser. Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Havet førr evig, glimt førr evig!

Ka vi sku gjort uten havet?

Ka vi sku gjort uten havet? Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Et levende idrettslag er viktig for levende . Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Og vi ælska det vi ser. Havet førr evig, glimt førr evig! Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Buy this design or create your own original keep calm .

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Buy this design or create your own original keep calm . Og vi ælska det vi ser. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Ka vi sku gjort uten havet? Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt
Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Ka vi sku gjort uten havet? Havet førr evig, glimt førr evig! I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Buy this design or create your own original keep calm . Et levende idrettslag er viktig for levende .

Havet førr evig, glimt førr evig!

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Og vi ælska det vi ser. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Et levende idrettslag er viktig for levende . Havet førr evig, glimt førr evig! Ka vi sku gjort uten havet? Buy this design or create your own original keep calm .

Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Et levende idrettslag er viktig for levende . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt.

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt
Bjørkan storfornøyd med seieren / Bodø/Glimt from www.glimt.no
Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Buy this design or create your own original keep calm . Og vi ælska det vi ser. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Et levende idrettslag er viktig for levende .

Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt:

Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Ka vi sku gjort uten havet? Et levende idrettslag er viktig for levende . Buy this design or create your own original keep calm . Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til. Havet førr evig, glimt førr evig! Bodø/glimt førr evig mer, mer, mer… å vi har tørka tåra, og av og te besviiimt. Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig. Og vi ælska det vi ser. I to sesonger har fk bodø/glimt spilt i de grønne . Og lytt til den nye låta mi «førr evig», en låt til bodø glimt: Og gratulerer så mye til bodø glimt med seriegull. Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt.

Bodø Glimt Førr Evig : Gunvald Johansen / Bodø/Glimt : Å se glimt spille er en fest, å høre spillere og ledere snakke er like nydelig.. Buy this design or create your own original keep calm . Fra før er halvdan sivertsens supporterlåt «førr evig» den mest kjent supporterlåten til glimt. Fk bodø/glimt (@bodoeglimt) has created a short video on tiktok with music original sound. Ka vi sku gjort uten havet? Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til.

Et levende idrettslag er viktig for levende  bodø glimt. Bodø energi har vært støttespiller til bodø/glimt i både motgang og medgang, og er stolte over hva de får til.