Παναιτωλικόσ Παοκ / «Έκαψαν» και τους Ράπτορς οι : Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Πιο γρήγορος όλων αποδείχθηκε ο
Πιο γρήγορος όλων αποδείχθηκε ο from lh6.googleusercontent.com
Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό.

Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club
Î'κόμα σκοράρει....... SERPICO - Georgiou Club from www.georgiouclub.gr
Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο .

Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός.

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .

Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports
Παναιτωλικοσ Παοκ : Live Sthn Ert Sports from www.agriniosite.gr
Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με .

Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, .

Η ομάδα του ραζβάν λουτσέσκου επικράτησε δύσκολα του παναιτωλικού με . Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Ο παοκ προηγήθηκε στο ημίωρο με μιτρίτσα, ο παναιτωλικός τον έτρεξε, ισοφάρισε με ντίας, έχασε ευκαιρίες για την ανατροπή και στο 80' ο . Στο 80ο λεπτό σφιντέρσκι και σίντγκλεϊ συνεργάστηκαν εξαιρετικά μέσα στην περιοχή, . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα. Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, . Ο δικέφαλος τα βρήκε σκούρα, κινδύνευσε με γκέλα αλλά με γκολ . Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Παναιτωλικόσ Παοκ / «Έκαψαν» και τους Ράπτορς οι : Ο παναιτωλικός έβαλε μεγάλα ζόρια στον παοκ που δεν βλεπόταν για μεγάλο διάστημα αλλά χτύπησε στο φινάλε για το δεύτερο σερί, .. Δύσκολη αλλά σπουδαία νίκη πήρε ο παοκ στο αγρίνιο απέναντι στον παναιτωλικό. Ανηκουν αποκλειστικα στην cosmote tvκάντε μια εγγραφή στο κανάλι και ενα like στο βίντεο για περισσότερα στιγμιότυπα#παοκ#παναιτωλικός. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Ο παοκ που πήρε πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα του αστέρα τρίπολης, αντιμετωπίζει τον παναιτωλικό, στοχεύοντας στην 9η σερί νίκη του στο αγρίνιο παναιτωλικοσ . Ο παοκ έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μακριά από την τούμπα.